Home / De Steeg / Middachter koeien in de hoofdrol

Middachter koeien in de hoofdrol

DE STEEG – Tot en met 15 september hangen in de Oranjerie van Kateel Middachten in De Steeg de unieke aquarellen van de Friese schilder Wiebe van der Zee. In zijn schilderijen spelen koeien in een Hollands landschap de hoofdrol. Op creatieve wijze weet de schilder steeds weer de blik of de houding van een koe te treffen. De tenttonstelling is te bekijken tijdens de openingstijden van de tuin: zondag tot en met donderdag van 10.30 tot 16.30 uur.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.