K13 gesloten voor vakantie

VELP – K13 houdt vakantie. Van 1 juli tot en met 16 augustus is het kunsthuis in Velp gesloten. Het seizoen gaat weer van start op 18 september met de theatervoorstelling Mensenkinderen, geschreven door J.J. Voskuil. De eerste expositie, van kunstenaar Theo Konijnenburg, is te zien vanaf 3 oktober. Het programma voor het nieuwe seizoen staat vol theater, muziektheater en cabaret van gevestigde namen, maar ook nieuw talent. Ook is er iedere maand een literaire avond in samenwerking met boekhandel Jansen & de Feijter. De eerste is op 21 september als Arthur Japin naar Velp komt.

www.k13.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.