Home / Velp / Arnhemmer betrapt bij looddiefstal Bergweg

Arnhemmer betrapt bij looddiefstal Bergweg

VELP – Op een bouwterrein aan de Bergweg in Velp heeft de politie maandagavond een 31-jarige man uit Arnhem aangehouden wegens diefstal. De man werd omstreeks kwart over negen op heterdaad betrapt toen hij lood wilde stelen vanaf de bouwplaats. Getuigen hadden kort daarvoor de politie gewaarschuwd nadat ze iemand over de daken van de nieuwbouwhuizen hadden zien lopen. Een partij lood, die de Arnhemmer kennelijk had klaargelegd om mee te nemen, werd in beslag genomen. De Arnhemmer is voor nader verhoor ingesloten.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.