WIK Rheden hoopt en rekent op steun bij sponsoractie

RHEDEN – Dit jaar viert gymnastiekverening W.I.K. haar 60-jarige jubileum. In dit kader organiseert gymnastiekvereniging WIK – de afkorting staat voor Willen Is Kunnen – een turnmarathon. De kinderen van de vereniging gaan veertien uur aaneengesloten turnen om geld te verdienen voor de aanschaf van sporttenues en sportmaterialen.

Deze turnmarathon vindt komende zaterdag plaats in Sporthal de Hangmat in Rheden. De kinderen – vanaf zes jaar! – zijn heel gemotiveerd: “Twee uur turnen achter elkaar, wat gaaf!” de technische leiding heeft het volste vertrouwen in hun uithoudingsvermogen.

Voorzitter Willem Kruithof licht de actie toe: “De negentig jeugdleden van WIK gaan in groepen veertien uur lang turnen op een parcours van vier onderdelen. De groepjes turnen, in rustig tempo, twee uren aan één stuk; de onderdelen bestaan uit brug, balk, mat en sprong. Tegenover hun prestatie hopen wij op een tegenprestatie van de bevolking in de vorm van sponsoring van één of meerdere onderdelen van de marathon of een vaste financiële bijdrage voor de hele marathon. Wie zelf andere ideeën heeft voor een bijdrage, nodig ik uit om contact met ons op te nemen. Een donatie is uiteraard ook heel welkom.” Ook mogen kinderen en jongeren uit Rheden en omgeving die geen lid zijn, tegen een geringe bijdrage zaterdag zelf meedoen aan de marathon.

Men kan een sponsorbedrag per onderdeel geven, voor het hele parcours of een totaal bedrag voor de inspanning. Het aantal afgelegde onderdelen wordt bijgehouden door de organisatie. De jeugdleden zullen aan de hand van het aantal afgelegde onderdelen en de aangegeven sponsoring de bedragen komen ophalen. Ook voor bedrijven zijn er mogelijkheden. Men kan in de sporthal een reclamebord laten plaatsen of de naam of het logo van het bedrijf op de sporttenues, op de sportmaterialen of op de website van W.I.K. en/of in de nieuwsbrief laten vermelden. Een éénmalige donatie kan overgemaakt worden op het rekeningnummer van de rabobank 355 20 58 15 of postgiro 117 14 05 ten name van gymnastiekvereniging W.I.K. te Rheden met vermelding ‘turnmarathon’. Voor vragen kan men contact opnemen via e-mail info@wikrheden.nl of telefonisch 06-12 80 16 46 (Baukje van Dijk).

Het bestuur en de technische leiding dankt namens de leden alvast iedereen hartelijk voor de medewerking. Vanzelfsprekend kan iedereen een kijkje nemen om tussen 9.00 en 23.00 uur in Sporthal de Hangmat en de jeugdige leden aan te moedigen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.