Home / Rheden / 50-plussers gezocht om voor te lezen

50-plussers gezocht om voor te lezen

RHEDEN / ROZENDAAL – Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen in de gemeente Rheden en Rozendaal ontvangen al jaren enthousiaste vrijwilligers die aan de kinderen komen voorlezen. ‘50+ leest voor’ is een initiatief van Bibliotheek Veluwezoom. Ook in het schooljaar 2010-2111 gaat er weer een enthousiast voorleesteam op pad. Alle vrijwilligers krijgen een training in interactief voorlezen met prentenboeken en met behulp van een vertelkastje. De Bibliotheek Veluwezoom zoekt voor de gemeente Rheden en Rozendaal nog vrijwilligers. Voorlezers ontvangen een gratis abonnement van de Bibliotheek Veluwezoom.

www.bibliotheekveluwezoom.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.