Home / Klarenbeek / Diefstal jerrycans met brandstof

Diefstal jerrycans met brandstof

KLARENBEEK – In de nacht van dinsdag op woensdag zijn van een afgesloten bedrijfsterrein aan de Klarenbeekseweg in Klarenbeek zo’n tiental jerrycans met brandstof en een bouwradio gestolen. Deze bevonden zich in een afgesloten loods die opengebroken is.

De inbraak werd de volgende ochtend door een medewerker van het bedrijf ontdekt. Men heeft zowel het hekwerk rondom het bedrijfsterrein geforceerd als de deur van de loods. De politie heeft de diefstal in onderzoek en vraagt eventuele getuigen om zich te melden via 0900-8844.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.