Zomerse sferen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Deze zomer is er voor kinderen en volwassenen weer van alles te beleven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wandelen, fietsen, genieten van muziek en wild zien. Wat de zomer van 2010 extra bijzonder maakt, is het 75-jarig jubileum van het Park. In de maanden juli en augustus organiseert het park de unieke jubileumexcursie. Deelnemers verkennen het Park per fiets en te voet en brengen een bezoek aan het Jachthuis Sint Hubertus. Deelnemers genieten tussendoor van een kopje koffie of thee in de Theekoepel naast het Jachthuis en ontvangen aan het einde van de dag het Hoge Veluwe Boek.

Elke maandag in juli en augustus combineert de architectonische excursie Jachthuis Sint Hubertus binnen en buiten een rondleiding door het jachthuis en een wandeling rondom het terrein.
Ook kinderen kunnen volop genieten. Voor kinderen die van avontuur houden is er een Kindersafarikamp op verschillende data in juli en augustus. Kinderen blijven een nachtje slapen en gaan samen met boswachter Henk Ruseler op ontdekkingstocht, in de avond en ochtend. Iedere dinsdag is er voor de kinderen een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus.
Er zijn speciale wandel- en fietstochten en er is een wildkanselexcursie die iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag wordt gehouden in de maanden juli en augustus. Iedere eerste zondag van de maand laat Jachthoornblazersgroep de Overlopers het karakteristieke geluid van de jachthoorn over het Marchantplein schallen.

E-mail. reserveringen@hogeveluwe.nl
www.hogeveluwe.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.