Leren zeilen in de zomer

GIESBEEK – Watersportvereniging Giesbeek nodigt belangstellenden van harte uit om deze zomer kennis te maken met zeilen tijdens de zomercursus van 16 augustus tot en met 11 september. Het is een korte cursus voor volwassenen die willen leren zeilen.

Er wordt met valken gevaren in het recreatiegebied De Rhederlaag. Tijdens de zomercursus krijgt men op een viertal dagen les van 2 en een half uur. Men kan zich inschrijven voor een avond door de week van 18.30 tot 21.00 uur of voor de zaterdag van 09.30 tot 12.00 uur. De kosten voor vier lessen bedragen 55 euro. Voor deze cursus hoeft men geen lid te zijn van WVS Giesbeek. Inschrijven kan tot 9 juli.

E-mail. post@wsvgiesbeek.nl
www.wsvgiesbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.