Home / Doesburg / Nieuwe expo in Doesburgse bieb

Nieuwe expo in Doesburgse bieb

DOESBURG – Ria Wiendels uit Breedenbroek exposeert in juli en augustus in de bibliotheek in Doesburg. Deze schilderes werkt het liefst vanuit intuïtie of een thema waarbij haar gevoel een belangrijke rol speelt. Het thema kan steeds verschillen en wordt soms op verschillende manieren benaderd. Ria gebruikt hiervoor verschillende technieken. Zo ontstaan over eenzelfde onderwerp een grote variëteit, soms figuratief, maar soms ook heel abstract.

www.deep21.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.