zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeDierenGeslaagden HaFa-examens

Geslaagden HaFa-examens

DIEREN – Bij Musica Allegra in Dieren zijn onlangs weer HaFa-examens afgenomen voor de leden van de muziekverenigingen die hun muzikale opleiding volgen bij de docenten van Musica Allegra. Er zijn gedurende de dag goede resultaten geboekt. De geslaagden zijn: Gelreband Dieren: Jessica Brouwer: dwarsfluit A, Mieke Pellen: dwarsfluit A, Paul Kramers: althorn A. March & Showband Rheden: François Span: trompet A, Wiam Abdelnour: trompet A, Mandy Verheijen: althorn A. Unisono Velp: Meike Spaan: dwarsfluit A, Marja Hofman: dwarsfluit B, Manon van Dalen: fagot A, Veerle Heijnen, trompet A. Harmonie Orkest Brummen: Aniek Petrie: dwarsfluit A, Geraldine Schulting: hobo B met onderscheiding, Wendi van Rheenen: trompet A, Michiel van Hierden: cornet A. La Fraternité Rhienderen: Odeke te Kamp: dwarsfluit A, Martien Voskamp: trompet B. Rozendaalse Kapel: Albert Otten: klarinet B.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0214608_Narrenkap.jpg

Prins Kevin geïnstalleerd bij de Narrenkap

VELP - Met een grootse openingszitting heeft Carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp op zaterdag 6 november het seizoen geopend. Er werd afscheid genomen van prinses Mariëtte en kennisgemaakt met Prins Kevin en zijn gevolg, die zich met een spetterende opkomst presenteerden.

0215333_Spoorwegovergang.jpg

Bijeenkomst over mogelijke sluiting spoorwegovergangen

KLARENBEEK - De gemeente Voorst en ProRail houden een op 25 november een bijeenkomst in het MFC te Klarenbeek. Medewerkers gaan met belangenverenigingen, belangstellenden en bewoners in gesprek over de veiligheid en de bereikbaarheid op het spoor en op de weg. Het gaat hierbij om de overwegen op de spoorlijn

0215781_Politie_-_rug_-_nieuw_uniform.jpg

Teilen uit de tuin gestolen

TONDEN - Dieven hebben in de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 november twee gietijzeren teilen meegenomen bij een woning aan de Hallsedijk in Tonden. De teilen deden dienst als bloembak en stonden op de oprit van een woning. De planten en aarde zijn eruit gegooid en de teilen

0214638_handtekening__pen__schrijven.jpg

Ik vind: De Lage Linie

De Linies, ontworpen door Menno van Coehoorn, zijn belangrijke historische gebieden, die goed onderhouden moeten worden. Echter, de meidoornhagen die vorig jaar geplant zijn, worden overwoekerd met hop en bramen en zijn hiervoor verdwenen. Het grote probleem is echter de moerasgebieden voor de Linies. Wanneer Doesburg zou worden aangevallen, lagen

0214724_Diamant_Veenendaal.jpg

Henk en Corry Veenendaal in het diamant

LOENEN - Henk en Corry Veenendaal in Loenen vinden het erg jammer dat hun diamanten huwelijksfeest sober moet worden gevierd vanwege de coronamaatregelen. Maar zij hebben er wel begrip voor en vieren daarom dit jubileum op bescheiden manier met hun nageslacht op 22 november. Hun grote kennissenkring heeft er volop

0214439_jubilaris.JPG

Zes jubilarissen bij Zanglust

EMPE - Op zaterdag 30 oktober was het feest bij Dameskoor Zanglust in Empe, er waren maar liefst zes jubilarissen. Lies Dercks is 30 jaar lid, Cootje Albers 40 jaar en Willie Gierman is al 55 jaar lid van het koor. Diny Groot Roessink, Willy van Raaij en Annie Lammers