Home / Dieren / Geslaagden HaFa-examens

Geslaagden HaFa-examens

DIEREN – Bij Musica Allegra in Dieren zijn onlangs weer HaFa-examens afgenomen voor de leden van de muziekverenigingen die hun muzikale opleiding volgen bij de docenten van Musica Allegra. Er zijn gedurende de dag goede resultaten geboekt. De geslaagden zijn: Gelreband Dieren: Jessica Brouwer: dwarsfluit A, Mieke Pellen: dwarsfluit A, Paul Kramers: althorn A. March & Showband Rheden: François Span: trompet A, Wiam Abdelnour: trompet A, Mandy Verheijen: althorn A. Unisono Velp: Meike Spaan: dwarsfluit A, Marja Hofman: dwarsfluit B, Manon van Dalen: fagot A, Veerle Heijnen, trompet A. Harmonie Orkest Brummen: Aniek Petrie: dwarsfluit A, Geraldine Schulting: hobo B met onderscheiding, Wendi van Rheenen: trompet A, Michiel van Hierden: cornet A. La Fraternité Rhienderen: Odeke te Kamp: dwarsfluit A, Martien Voskamp: trompet B. Rozendaalse Kapel: Albert Otten: klarinet B.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.