Home / Bronkhorst / Uitbreiding Klein Engelenburg

Uitbreiding Klein Engelenburg

BRUMMEN – Landgoed Klein Engelenburg in Brummen wordt uitgebreid. Het landhuis biedt sinds 2005 plaats aan negentien woonzorgappartementen voor senioren. Ook zijn er twee centrale gemeenschappelijke ruimten, zoals twee eetkamers, een woonkamer / bibliotheek en een parktuin met diverse terrassen. De grote belangstelling heeft Domus Magnus, particuliere woonorganisatie, besloten nog eens twee vleugels met in totaal veertien appartementen bij te laten bouwen. Deze appartementen zijn gemiddeld 70 vierkante meters groot en voorzien van woonkamer, slaapkamer, kitchenette en badkamer. De organisatie verwacht de appartementen in mei volgend jaar te kunnen opleveren.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.