Sportclub Brummen in 3e klasse C

BRUMMEN – De KNVB district Oost heeft de indelingen van de standaardteams voor het voetbalseizoen 2010/2011 bekendgemaakt. Het eerste elftal van Sportclub Brummen komt uit in de 3e klasse C, wat ook wel de ‘Achterhoekse’ afdeling wordt genoemd. De Brummenaren komen daar oude bekenden tegen, maar ook diverse ploegen waartegen men nog nooit in competitieverband heeft gespeeld. De indeling van de 3e klasse C is als volgt: Angeren, Sportclub Brummen, Concordia-W (Wehl), DCS (Zevenaar), Doetinchem, FC Trias (Winterswijk), Pax (Hengelo Gld.), Ruurlo, SML (Arnhem), Veluwezoom (Velp), VIOD (Doetinchem) en WVC (Winterswijk). De voetbalcompetitie beging in het eerste weekend van september.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.