Home / Bronkhorst / Ontspanningsweekend voor ouders kinderen met beperking

Ontspanningsweekend voor ouders kinderen met beperking

BRUMMEN – De Samenwerkende Steunpunten Mantelzorg Oost-Veluwe verzorgt ontspanningsarrangementen voor ouders van kinderen met een beperking. De dagelijkse zorg voor een kind met een beperking kan veeleisend zijn. Het is belangrijk om af en toe op adem te komen en nieuwe energie op te doen. Daarvoor is zo’n ontspanningsarrangement bedoeld. Ouders uit onder andere de gemeente Brummen kunnen er samen met andere ouders een paar dagen tussenuit. Het volgende arrangement is van vrijdag 1 tot en met zondag 3 oktober in Zenderen. Dankzij financiële steun van de deelnemende gemeenten en MEE Veluwe is de prijs 75 euro per persoon. Meer informatie geeft Pauline Steeghs van SWB, Steunpunt Mantelzorg, tel. 0575-561988.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.