maandag 18 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeVoorstRoad de plekke bij Radio Voorst

Road de plekke bij Radio Voorst

BRUMMEN / VOORST – In het dialectprogramma Mo’j is luusteren bij Radio Voorst, is op zaterdag 26 juni voor de laatste keer dit luisterseizoen het raadspelletje Road de plekke te beluisteren. Verslaggever Ben Dijkstra gaat even voor tien uur naar een bekende plek in de gemeente Voorst. Vanaf deze plek geeft hij tijdens de uitzending aanwijzingen waar hij staat. De luisteraars kunnen bellen naar de studio (0571-271722) om te raden op welke plek hij is. Er is weer een mooie prijs van de Spakenburgse viskraam in Twello te winnen met dit spel. Iedereen kan meedoen en bellen naar de studio.

In het Shantykwartiertje zijn zeemansliedjes te beluisteren van het SOS Matrozenkoor. Er is volop gezellige dialectmuziek te beluisteren.
Mo’j is luusteren is te beluisteren op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en op maandag en woensdagmorgen op dezelfde tijd in de herhaling (105.3 FM). Radio Veluwezoom FM zendt dit programma uit op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
Mo’j is luusteren is zaterdag voor de laatste keer dit seizoen te beluisteren. Radio Voorst zendt in de maanden juli en augustus geen eigen programma’s uit. Wel het programma van Omroep Gelderland. Martien Kobussen gaat echter wel door bij RTV-Veluwezoom op de woensdagavond om 20.00 uur. Via de ether te beluisteren op 107.5 FM en via de kabel en internet.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...