Road de plekke bij Radio Voorst

BRUMMEN / VOORST – In het dialectprogramma Mo’j is luusteren bij Radio Voorst, is op zaterdag 26 juni voor de laatste keer dit luisterseizoen het raadspelletje Road de plekke te beluisteren. Verslaggever Ben Dijkstra gaat even voor tien uur naar een bekende plek in de gemeente Voorst. Vanaf deze plek geeft hij tijdens de uitzending aanwijzingen waar hij staat. De luisteraars kunnen bellen naar de studio (0571-271722) om te raden op welke plek hij is. Er is weer een mooie prijs van de Spakenburgse viskraam in Twello te winnen met dit spel. Iedereen kan meedoen en bellen naar de studio.

In het Shantykwartiertje zijn zeemansliedjes te beluisteren van het SOS Matrozenkoor. Er is volop gezellige dialectmuziek te beluisteren.
Mo’j is luusteren is te beluisteren op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en op maandag en woensdagmorgen op dezelfde tijd in de herhaling (105.3 FM). Radio Veluwezoom FM zendt dit programma uit op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
Mo’j is luusteren is zaterdag voor de laatste keer dit seizoen te beluisteren. Radio Voorst zendt in de maanden juli en augustus geen eigen programma’s uit. Wel het programma van Omroep Gelderland. Martien Kobussen gaat echter wel door bij RTV-Veluwezoom op de woensdagavond om 20.00 uur. Via de ether te beluisteren op 107.5 FM en via de kabel en internet.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.