Home / Rheden / Succes voor synchroonzwemsters

Succes voor synchroonzwemsters

RHEDEN – De synchroonzwemsters van PFC Rheden hebben indrukwekkende resultaten behaald tijdens de districtswedstrijd van Gelderland – Overijssel. Michelle Dekker haalde het kampioenschap binnen bij de techniekwedstrijden, waar Puck Verhoef een stevige derde plaats behaalde. Daarnaast behaalden de zwemsters van PFC met de uitvoeringswedstrijd van het district nog vele podiumplaatsen. Een eerste plaats in de Free Routine Combination: Michelle Dekker, Puck Verhoef, Sabine van Sloten, Marjolein Wiegerink, Ilona Schouwenburg, Rosalie Hoogland, Lisa Hendriks, Sigrid Verweij, Anne Griffioen, Hedwig Lammerts van Bueren; tweede plaats soli, categorie 2: Suzanne Elbersen; eerste plaats duetten, categorie 2: Suzanne en Nathalie Elbersen; tweede plaats soli, FINA Senior: Ilona Schouwenburg; eerste plaats duetten, FINA Senior: Puck Verhoef en Michelle Dekker; eerste plaats ploegen: FINA Senior: Michelle Dekker, Puck Verhoef, Sabine van Sloten, Marjolein Wiegerink, Ilona Schouwenburg, Rosalie Hoogland, Lisa Hendriks en Hedwig Lammerts van Bueren.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.