Schilderworkshops op de Veluwezoom

RHEDEN – Jaap van den Born geeft iedere donderdag in juli en augustus schilderworkshops voor volwassenen en kinderen in het bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Volwassenen zijn van 10.00 tot 13.00 uur aan de beurt bij het programma Grootmeesters en Grote Grazers. Van 14.00 tot 16.00 uur is de kinderworkshop Fun, Vacht en Verf. In beide workshops worden de grote grazers van de Veluwezoom nader bekeken en geschilderd. Deelname kost 12,50 euro voor kinderen en 30 euro voor volwassenen. Leden van Natuurmonumenten krijgen korting. Dit is inclusief materiaal. Aanmelden kan bij het bezoekerscentrum, tel. 026-4979100 of via de website www.natuurmonumenten.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.