Home / Klarenbeek / Hennepkwekerij in woning Klarenbeek ontmanteld

Hennepkwekerij in woning Klarenbeek ontmanteld

KLARENBEEK – De politie heeft maandagochtend een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in het buitengebied van Klarenbeek. De kwekerij is aangetroffen in een slaapkamer van de woning. Er zijn ruim 100 hennepplanten aangetroffen. De planten en de aanwezige apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd.

Een 19-jarige vrouw en een 26-jarige man uit de gemeente Apeldoorn zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de exploitatie van de kwekerij. De twee zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.