Birdie-ballen voor Keppelse golfclub

HOOG-KEPPEL – Tijdens de wekelijkse herenmiddag bij de Keppelse golfclub wordt elke gescoorde birdie beloond met een golfbal. Deze ballen worden beschikbaar gesteld door sponsor Rabobank Graafschap – Midden. Gérard Olde Dubbelink, voorzitter van de herenmiddagcommissie van de Keppelse Golfclub, kreeg onlangs een doos Pinnacle golfballen uit handen van Ben Smeenk, directeur van de Rabobank Graafschap – Midden. Hiermee heeft de golfclub weer voldoende balletjes om de komende jaren de birdies te belonen. Deze balletjes worden gewonnen door golfers die een score van 1 slag onder par van de hole hebben behaald.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.