Home / Hoog-Keppel / Birdie-ballen voor Keppelse golfclub

Birdie-ballen voor Keppelse golfclub

HOOG-KEPPEL – Tijdens de wekelijkse herenmiddag bij de Keppelse golfclub wordt elke gescoorde birdie beloond met een golfbal. Deze ballen worden beschikbaar gesteld door sponsor Rabobank Graafschap – Midden. Gérard Olde Dubbelink, voorzitter van de herenmiddagcommissie van de Keppelse Golfclub, kreeg onlangs een doos Pinnacle golfballen uit handen van Ben Smeenk, directeur van de Rabobank Graafschap – Midden. Hiermee heeft de golfclub weer voldoende balletjes om de komende jaren de birdies te belonen. Deze balletjes worden gewonnen door golfers die een score van 1 slag onder par van de hole hebben behaald.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.