Home / Eerbeek / Jeugd zorgt voor overlast in Eerbeek

Jeugd zorgt voor overlast in Eerbeek

EERBEEK – De politie heeft dinsdag twee tieners uit een groep jongeren aangehouden die voor overlast zorgde op de Enkweg in Eerbeek. Zij weigerden mee te werken aan de controle die agenten uitvoerden en gedroegen zich agressief tegenover de politie en de melder van het incident.

De politie kreeg omstreeks 19.00 uur de melding dat een groepje jeugd voor overlast zorgde op de Enkweg in Eerbeek. Een achttal jongeren was hinderlijk aan het voetballen tegen de muur en het hek van een bedrijfspand daar. Ondanks meerdere verzoeken van de eigenaar van het bedrijf om daar weg te gaan, gingen zij door. Toen agenten ter plaatse arriveerden, weigerden twee jongens iedere medewerking aan een controle. Ook maakten zij diverse beledigende opmerkingen tegen zowel de politie als de bedrijfseigenaar. De jongens (14 en 15 jaar) zijn met gepast geweld aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De andere jongeren worden over het gebeurde ontboden.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.