Poes met drie kittens achtergelaten in Doesburg

DOESBURG – Op de Koppelweg in Doesburg hebben onbekenden maandag een poes met drie jongen achtergelaten. De politie is op zoek naar de dader(s). Bewoners van een huis aan de Koppelweg waarschuwden de dierenambulance nadat ze een wasmand in hun tuin hadden aangetroffen met daarin een moederpoes en haar kittens.

De mand bleek te zijn dichtgetaped. Medewerkers van de dierenambulance waarschuwden daarop de politie. De dieren zagen er verder goed verzorgd uit en zijn onder de hoede van de dierenverzorgers genomen. De politie zoekt getuigen of anderen, die meer weten over het achterlaten van de dieren. De politie is bereikbaar via 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.