Home / Doesburg / Poes met drie kittens achtergelaten in Doesburg

Poes met drie kittens achtergelaten in Doesburg

DOESBURG – Op de Koppelweg in Doesburg hebben onbekenden maandag een poes met drie jongen achtergelaten. De politie is op zoek naar de dader(s). Bewoners van een huis aan de Koppelweg waarschuwden de dierenambulance nadat ze een wasmand in hun tuin hadden aangetroffen met daarin een moederpoes en haar kittens.

De mand bleek te zijn dichtgetaped. Medewerkers van de dierenambulance waarschuwden daarop de politie. De dieren zagen er verder goed verzorgd uit en zijn onder de hoede van de dierenverzorgers genomen. De politie zoekt getuigen of anderen, die meer weten over het achterlaten van de dieren. De politie is bereikbaar via 0900-8844.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.