Home / Dieren / Patrick Baltus nieuwe hoofdtrainer VV Erica’76

Patrick Baltus nieuwe hoofdtrainer VV Erica’76

DIEREN – Ondanks het wat lastige tijdstip in het jaar, is het bestuur van de Dierense tweedeklasser Erica’76 toch vrij snel geslaagd in het vinden van een nieuwe hoofdtrainer. Het is Patrick Baltus uit Arnhem geworden. Baltus heeft een voetbalverleden bij Vitesse. Hij heeft daar gespeeld als semi-prof in de periode 1988-1991. Daarna heeft hij bij diverse clubs in de amateursector gespeeld in de hoogste klassen.

Vervolgens is hij bij verschillende verenigingen actief geweest als jeugdtrainer en als trainer van de hoofdselectie. Het laatst was hij in het seizoen 2009-2010 actief als hoofdtrainer bij Arnhemse Boys. Met deze club promoveerde hij naar de 3de klasse. Erica’76 denkt met Patrick Baltus de trainer te hebben binnengehaald die past bij onze vereniging, en die met de selectie wil gaan voor handhaving in de Tweede klasse.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.