Home / Bronkhorst / Allegaartje wint Bruvoc toernooi

Allegaartje wint Bruvoc toernooi

BRUMMEN – Het jaarlijkse buitentoernooi van Bruvoc was ook deze 29e keer een groot succes. In een stralend zonnetje bonden 24 teams de strijd met elkaar aan. Na de middag waren de poules naar sterkte ingedeeld, wat buitengewoon spannende wedstrijden opleverde. De teams Vier Jaargetijden en Allegaartje plaatsten zich uiteindelijk voor de finale. Onder leiding van scheidsrechter Anja Thomassen werd er fel gespeeld. Allegaartje, het team met de meest ervaren volleyballers, won in drie sets. De wedstrijd om de derde en vierde plaats is gewonnen door de Hummeltjes, het team dat in twee sets won van The Eagles. Voorzitter Arjo van Hierden overhandigde de wisselbeker aan Fien Seegers, aanvoerster van Allegaartje. De dertigste editie van het toernooi wordt volgend jaar waarschijnlijk gehouden op 12 juni.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.