Home / Velp / Kring-Apotheek Koek wordt Kring-Apotheek Velp

Kring-Apotheek Koek wordt Kring-Apotheek Velp

VELP – Kring-Apotheek Koek opent maandag 28 juni haar deuren in het nieuwe gezondheidscentrum aan de Rozendaalselaan 34 en wordt de naam veranderd naar Kring-Apotheek Velp. Vanaf 28 juni zijn de openingstijden van 08.00 tot 17.30 uur. De website verandert naar www.apotheekvelp.nl en het emailadres naar info@kring-apotheekvelp.nl. Telefoonnummer en faxnummer blijven ongewijzigd. In verband met de verhuizing is de apotheek op vrijdag 25 juni gesloten. Die dag kan men voor spoedgevallen terecht bij Kring Apotheek Centrum Velp aan de Hoofdstraat 202, tel. 026 – 3629182.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.