Home / Velp / 55 leerlingen slagen voor EHBO

55 leerlingen slagen voor EHBO

DIEREN / VELP – Liefst 55 leerlingen uit groep acht van basisschool de Kameleon, de Prins Bernhardschool uit Velp en de Boomgaar in Dieren NO hebben afgelopen week examen gedaan voor het Jeugd EHBO-A diploma. Velen vonden het jammer dat het nu alweer voorbij is. Alle leerlingen zijn met glans geslaagd. Veel aandacht werd besteed aan de theorie: hoe het menselijk lichaam in elkaar zit, wat te doen bij een vergiftiging, brandwond, kleine ongevallen, flauwte en bewusteloosheid. Natuurlijk werden er ook verbanden aangelegd en botbreuken behandeld. De lessen op de scholen werden gegeven door Aart Corbeek van de KNV EHBO afdeling Dieren.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.