Home / Rheden / Rheden geeft geld voor huur Willem de Zwijgerzaal

Rheden geeft geld voor huur Willem de Zwijgerzaal

DE STEEG – De gemeente Rheden geeft eenmalig 20.000 euro subsidie aan de verenigingen die gebruik maken van de Willem de Zwijgerzaal in Rheden.

De zeventien verenigingen kunnen hierdoor een jaar langer gebruik maken van de ruimte in Zorgcentrum Rhederhof. Het college van de gemeente Rheden benadrukt dat de verenigingen na juli 2011 zelf op zoek moeten naar een geschikte ruimte voor hun activiteiten. De zeventien verenigingen, waaronder het Thomassen Mannenkoor Rheden, huren de Willem de Zwijgerzaal van welzijnsorganisatie Carion. Deze huurt de ruimte op haar beurt weer van Attent Wonen Welzijn Zorg. Carion is de zaal om financiële redenen liever kwijt. De welzijnsorganisatie krijgt vanwege de bezuinigingen minder subsidie van de gemeente. De 20.000 euro die de gemeente bijlegt, is afkomstig van het budget accommodatiebeleid.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.