Home / Laag-Keppel / Parcoursrecords derde Keppelrun

Parcoursrecords derde Keppelrun

KEPPEL – Wouter Gijsberts uit Doetinchem heeft de Rabobank tien kilometer van de derde Keppelrun in Keppel gewonnen in een nieuw parcoursrecord van 33,39 minuten. Langeafstandsloper Mark Groeneweg uit Dieren finishte als nummer twee voor Freddy Dekker uit Lichtenvoorde die terrein moest prijsgeven.

Bij de dames ging op de tien kilometer marathonloopster Majet Spoelder uit Amersfoort in en tijd van 43,46 minuten met een nieuw parcoursrecord en met een bos bloemen naar huis. Ellen Wopereis uit Lichtenvoorde werd tweede voor Corrie Nusselder uit Hummelo.
De loop over vijf kilometer werd gewonnen door Henri te Braak uit Arnhem. Bij de vrouwen won de jonge Josien Aartsen uit Silvolde met een tijd van 19.46 en verbrak hiermee het oude parcoursrecord.
Ruim 120 deelnemers hebben met de Aviko één kilometer jeugdloop meegedaan. Veel lopers kwamen van de verschillende basisscholen uit de gemeente Bronckhorst. Aviko’s directievoorzitter Van de ven gaf het startschot en verzorgde de prijsuitreiking na afloop. Mex Hartjes uit Kilder en Veerle Mol uit Zutphen kwamen als eerste over de finish bij de zes- en zevenjarigen. Yorben Wolters uit Doetinchem en Kyra Keurentjes kwamen bij de acht- en negenjarigen het eerste over de streep. In de leeftijdscategorie van de tien- en elfjarigen waren Luuk Nusselder uit Hummelo en Sophie Koolen uit Vorden de koplopers. Bij de twaalf- en dertienjarigen waren Patrick Tuenter uit Doetinchem en Mayke Nusselder uit Hummelo de allerbeste.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.