Home / Dieren / Haringparty bij Peter Verlaan

Haringparty bij Peter Verlaan

DIEREN – Op 15 juni heeft Peter Verlaan alweer voor de vierde keer een haringparty georganiseerd voor het goede doel. De genodigden lieten zich de nieuwe haring goed smaken en boden enthousiast mee op het eerste Dierense vaatje haring van 2010.
De Hollandse Nieuwe is dit jaar wat minder vet dan het vorige jaar, maar is daarom zeker niet minder smaakvol. Ze is van uitstekende kwaliteit. Fris, romig en met een fantastische ‘bite’.
Dit maal kwam de opbrengst van 2.150,= ten goede aan de Stichting Oranjerie Dieren. De Gemeente Rheden heeft het initiatief genomen om samen met Stichting Oranjerie Dieren en Siza Dorp groep plannen uit te werken om van de Oranjerie een theehuis te maken. Het is de bedoeling dat Siza Dorp groep deze dan gaat exploiteren.(www.oranjerie-dieren.nl). De gelukkige winnaar van het vaatje met daarin 40 Hollandse Nieuwe werd VW dealer Auto Haas in Dieren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.