Home / Bronkhorst / Krullevaar in actie voor KIKA

Krullevaar in actie voor KIKA

BRUMMEN – De ouders en leerlingen van de OBS De Krullevaar uit Brummen zijn woensdag in actie gekomen voor KIKA. Het was een enorm geslaagde actie, waar ruim 350 ouders en kinderen aan deelnamen.

Gezinnen konden deelnemen aan een prachtige puzzeltocht op de fiets, die hen via het Hallse pad weer terugvoerden naar Brummen of aan een puzzelwandeltocht aan de hand van foto’s in het dorp.
Op het plein waren allerlei kraampjes ingericht waar men deel kon nemen aan activiteiten. Men kon blikken gooien waarop de foto’s van de leerkrachten waren geplakt, een grabbelton, doelschieten, nailart, schminken, kinderen konden op de foto in een echte politiewagen en er was een stand ingericht waar de Kika-beren en sleutelhangers gretig aftrek vonden.
Vele ouders hadden voor heerlijke hapjes gezorgd. Het rad van avontuur draaide op volle toeren met prachtige prijzen welke door de Brummense middenstand ter beschikking waren gesteld en om 8 uur ’s avonds kon directeur Hein van Amerongen onder luid applaus de opbrengst bekend maken die geheel bestemd is voor KIKa: 1900,- Een actie waar de school trots op kan zijn.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.