Home / Velp / Jubilarissen zangvereniging Velp

Jubilarissen zangvereniging Velp

VELP – Tonnie Kromp (rechts op foto), dirigente van de Nederlandse Vereniging voor Volkszang, heeft onlangs bloemen en een oorkonde in ontvangst genomen voor haar 25-jarige inzet voor zangvereniging Velp. Ook Ans Veerman, 25 jaar lid, mocht de verdiende bloemen in ontvangst nemen. Veerman is ook al achttien jaar penningmeester. De zangvereniging afdeling Velp bestaat al 58 jaar. Iedere dinsdag van 14.30 tot 16.30 uur wordt er gezongen en gerepeteerd in de Atlantaflat in Velp, behalve in de vakantie. De zangvereniging zoekt nog leden die van zingen houden, goed gehumeurd zijn, noten lezen hoeft men niet te kunnen.

Henny Kersten, tel. 026 – 3635761
Ans Veerman, tel. 026 – 3618637
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.