Open tuinen in Tonden en Empe

TONDEN / EMPE – Een mooie traditie wordt voortgezet; op zondag 27 juni tussen 11.00 en 16.00 uur zijn zes bijzondere tuinen in Tonden en Empe te bezichtigen. Als het weer een beetje beter meewerkt dan vorig jaar, kan het een gezellig dagje buurten worden. Ontspannen toerend op de fiets leert men de naaste omgeving en plaatsgenoten op een nieuwe manier kennen. Er is een Engelse cottage garden, een landgoedtuin, een tuin met wijngaard, een landelijke tuin, een bostuin en een tuin met tuinkamers. Voorop staat het overduidelijke plezier dat de eigenaren hebben in tuinieren. Zij willen dat graag delen. De adressen zijn Voorsterweg 145 en 149 in Tonden en nummer 172 in Empe, Haarweg 11 in Tonden, Plagweg 9 en Brederietweg 3 in Empe.

www.desterretonden.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.