Home / Rheden / Succesvol Schapenscheerdersfeest voor Cv. De Heiknüüters

Succesvol Schapenscheerdersfeest voor Cv. De Heiknüüters

RHEDEN – Carnavalsvereniging De Heiknüüters heeft zich zaterdag succesvol gepresenteerd tijdens het gezellige schaapscheerdersfeest in Rheden. de suikerspinnen en de popcorn vonden, ondanks het mindere weer en het voetballen, redelijk aftrek en ook de overgebleven loten zijn snel verkocht. De opbrengst hiervan komt mede ten goede aan het kinder- en seniorencarnaval en ook aan de avond voor het Rode Kruis Vakantiehotel De Valkenberg. De eerste prijs gaat naar lotnummer 1601, de tweede naar 2452, de derde naar 0418, de vierde naar 2162 en de vijfde naar 0791. Prijzen kunnen afgehaald worden bij Alfred Leeuwenburgh aan de Groenestraat 11.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.