Home / Rheden / Premiere Onder de oude treurbeuk

Premiere Onder de oude treurbeuk

RHEDEN – Het allereerste bostheater Onder de oude treurbeuk vindt zondag 27 juni plaats bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. de Sage van Aelfaerië is een spannende voorstelling, geschreven door Frank Serlier en Nanette den Haan en gespeeld door Frank Serlier van Stichting Het Sprookjestheater. Kinderen vanaf zeven jaar en hun (groot-) ouders zijn van harte welkom. Om 11.30, 13.00 en 14.30 uur starten de voorstellingen die een klein uurtje duren. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl of bel met bezoekerscentrum Ve;uwezoom via tel. 026 – 4979100. De kosten bedragen 5 euro voor leden van Natuurmonumenten en niet-leden betalen 6 euro. vanaf heden tot eind augustus kan men op de woensdagen en zondagen genieten van het bostheater.

www.natuurmonumenten.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.