Home / Laag-Soeren / Creatieve variaties tijdens wagenoptocht

Creatieve variaties tijdens wagenoptocht

LAAG-SOEREN – Laag-Soeren stond afgelopen vrijdag en zaterdag weer helemaal op de kop tijdens de jaarlijkse oranjefeesten, georganiseerd door Oranjestichting Laag Soeren. Na een dag vogelschieten, vogelknuppelen, stoelendansen en in de avond een feestavond, was het zaterdagochtend tijd voor de befaamde wagenoptocht. Om 11.00 uur vertrok de tocht onder leiding van de Gelreband uit Dieren door het dorp. Iedereen kon zien dat de bewoners weer creatief bezig waren geweest om de mooiste wagen te maken (foto). Voor diegenen die het Nederlands elftal niet wilden missen, stond er een groot scherm in de tent. Na de wdestrijd was er ringsteken en krat stapelen. De Oranjefeesten in Laag-Soeren werden natuurlijk afgesloten met een mooie feestavond. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.