Home / Klarenbeek / Twee schutterskoninginnen in Het Hooiland

Twee schutterskoninginnen in Het Hooiland

KLARENBEEK – De zaterdagavond tijdens het Hooilands feest in Klarenbeek stond traditiegetrouw het vogelschieten op het programma. Bij de jeugd werd de vogel eraf geschoten door Gemma Scherpenzeel. Dit gebeurde nadat haar broer Edo de vogel al op scherp had gezet.

De kop van de schuimenvogel werd er afgeschoten door Patrick Boonzaayer, de staart door Dennis Klaassen, de rechter vleugel door Ruben Denekamp en de linker vleugel door Kiley Evers. De vogel gaf zich na 80 schoten al gewonnen.
Bij de volwassenen duurde dat aanzienlijk langer. Na 341 schoten werd hier de vogel geveld. De staart werd eraf geschoten door Bertus Brink, de rechter vleugel door Miranda Marcelis en de linker vleugel door Marian Veldhuis. Een ronde later schoot Marian de gehele vogel, inclusief de kop naar beneden en liet alle heren zeer verbaasd achter. Nadien barstte het schuttersfeest los met de vrolijke noten van het Trio Color.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.