Blackdark en Pannamasters winnen schoolvoetbal

DOESBURG – Breedtesport Doesburg organiseerde ook dit jaar in samenwerking met SC Doesburg het traditionele Scholentoernooi Veldvoetbal. In totaal deden twintig teams van zeven spelers mee.

Bij groep 5-6 won het team Blackdark (Obs De Wetelaar). De tweede plaats ging naar het team van basisschool De Ark Stad en derde werd het Anne Frank team. Ook bij de groepen 7-8 streden de teams om de felbegeerde eerste prijs. Deze ging uiteindelijk naar de Pannamasters van Obs De Horizon, locatie Ooi. Team De Nikes (De Ark Beinum) nam de zilveren beker mee naar huis en derde werd het team met de meest bijzondere naam van de dag: Puntje, Puntje, Puntje (Ark Stad).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.