Home / Dieren / Dierenfotograaf bij Discus Tropica

Dierenfotograaf bij Discus Tropica

DIEREN – Zaterdag kunnen de huisdieren van Dieren en omstreken gratis op de foto bij Discus Tropica in Dieren. Er komt een speciale dierenfotograaf, die met gemak een leuke foto maakt van uw hond, kat, konijn of knaagdier. U kunt gerust langs komen met uw kat, pup, hyperactieve of verlegen hond. De fotograaf neemt de tijd, en maakt van ieder huisdier een leuk kiekje. Tevens kunt u een waakbord en/of een gegraveerde sleutelhanger laten maken met uw eigen huisdier erop.
Daarnaast kunt u een gratis check-up krijgen voor uw huisdier van de dierenarts van de Dieren Kliniek in Dieren. Hier wordt de algehele conditie beoordeeld. Er wordt geluisterd naar hart en longen en de oren het gebit worden ook gecontroleerd.
Laat die dag ook de lichaamsconditie van uw hond testen door een voedingsdeskundige van Proplan. De hond wordt gewogen en aan de hand van de uitkomst krijgt u tips om de conditie van uw hond te verbeteren, of juist zo te houden.

Meer dan genoeg redenen om zaterdag 26 juni tussen 12.00 tot 17.00 uur naar Discus Tropica in Dieren te komen. Een gratis foto van uw huisdier, een check-up, voedingsadvies en een gratis attentie voor ieder huisdier dat op de foto is geweest.

Discus Tropica, Spankerenseweg 2, Dieren, tel: 0313-415997
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.