Syb Bakker nieuwe voorzitter BMK

BRUMMEN – In een geslaagde algemene ledenvergadering hebben de leden van het Brummens Mannenkoor (BMK) Syb Bakker gekozen als voorzitter van het koor. De vacature van voorzitter was ontstaan door het overlijden van Wijtze van der Heide in maart van dit jaar. Bakker maakt reeds deel uit van het bestuur en is vanaf 1984 lid van het BMK. In dezelfde vergadering werd Fred Groot Nibbelink gekozen als bestuurslid zodat het bestuur van het BMK weer compleet is.

Van de zijde van de burgemeester van Salzburg, de heer dr. Heinz Schaben, werd een oorkonde ontvangen waarin de burgemeester het BMK onder leiding van Marga Roelofs bedankte voor het optreden op 27 mei in Salzburg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.