Home / Arnhem / Rabobank Arnhem ondersteunt zeven lokale projecten

Rabobank Arnhem ondersteunt zeven lokale projecten

ARNHEM – Onlangs ontvingen zeven initiatieven uit de omgeving een bijdrage uit het Rabobank Stimuleringsfonds. Met dit fonds helpt de bank lokale organisaties om economische, sociale, culturele en ecologische projecten te verwezenlijken.

Jaarlijks stort Rabobank Arnhem en Omstreken een deel van haar winst in het Stimuleringsfonds. Vier keer per jaar beoordeelt een speciale commissie de binnengekomen aanvragen (foto). Petra Jansen op de Haar, directeur Particulieren van Rabobank Arnhem en Omstreken: “De commissie bestaat uit een vertegenwoordiging van leden van de bank, verspreid over het werkgebied. Samen bekijken we of aanvragen aan de voorwaarden van het Stimuleringsfonds voldoen en beslissen we welke projecten in aanmerking komen voor een bijdrage. Het fonds is bedoeld om economische, sociale, culturele en ecologische initiatieven te verwezenlijken. Zo wil de bank bijdragen aan duurzaamheid binnen onze regio.”

De projecten die onlangs een bijdrage ontvingen uit het Rabobank Stimuleringsfonds zijn ingediend door Circus Poehaa, kennis en innovatie in Energie- en MilieuTechnologie (kiEMT), stichting Streetwise Network, Kunstbedrijf Arnhem, Kinderhospice Dol & Fijn, Vriendendienst op Stap en Carion Angenaam. Op 24 september komt de commissie opnieuw bij elkaar. Aanvragen hiervoor kunnen nog ingediend worden. Meer informatie is te vinden op www.rabobank.nl/arnhem
 

Lees ook

Groots Polman Opticiens Eyewear Event in Arnhem

ARNHEM / VELP – Polman Opticiens, waar Focus Optiek in Velp onder valt, houdt zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.