Home / Rheden / PFC Rheden districtskampioen

PFC Rheden districtskampioen

RHEDEN – Nadat in april de dames van PFC Rheden het kampioenschap vierden, was het nu de beurt aan de waterpoloheren van PFC Rheden om kampioen te worden van district 2 Gelderland/Overijssel.

In het Graaf Ottobad in Zutphen werd door de nummers één en twee van beide districtsafdelingen via kruisfinales bepaald wie zich een jaar lang districtkampioen zou mogen noemen.
Nadat de eerste wedstrijd door PFC Rheden werd gewonnen van BRC Schuurman uit Borculo, was promotie al zeker. De tweede wedstrijd tegen Aqua Novio ’94 uit Nijmegen moest uitmaken welk team algeheel districtskampioen werd. De heren uit Nijmegen leken deze finale niet helemaal bij de les zijn en dus kon PFC Rheden het kampioenschap beheerst binnenhalen.

Door het kampioenschap en de bijbehorende promotie naar de landelijke competitie 4e klasse, betekent dit automatisch dat in het seizoen 2010-2011 de streekderby tegen DWV uit Doesburg, na een jaar afwezigheid, ook weer wordt gespeeld. Deze wedstrijden staan altijd garant voor veel spanning en spektakel en er wordt nu al naar uitgekeken!
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.