Beach volleybal De Neutenkrakers

KLARENBEEK – Op zaterdag 3 juli houdt CV de Neutenkrakers hun jaarlijkse beach volleybal toernooi. In samenwerking met De Nieuwe Zweep wordt er op het parkeerterrein een heus strand ingericht met diverse terrassen en natuurlijk muziek. Vanaf 16.00 uur strijden diverse teams om de titel "beste beach volleybal team van Klarenbeek" . Maar natuurlijk speelt de sfeer de boventoon. Ook voor niet deelnemers zal het een leuk evenement worden.
Er kunnen zich nog steeds teams opgeven voor dit toernooi tot 20 juni. De teams moeten bestaan uit minimaal 4 personen, deze mogen bestaan uit zowel dames en/of heren. De minimale leeftijd is 16 jaar.

Aanmelden: www.cvdeneutenkrakers.nl of tel.: 055-3011256
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.