Home / Hoenderloo / Fietser gewond na ongeval in Hoenderloo

Fietser gewond na ongeval in Hoenderloo

HOENDERLOO – Een 41-jarige fietser uit Berkel en Rodenrijs is zaterdagmorgen 19 juni gewond geraakt na een ongeval aan de Woeste hoefweg in Hoenderloo. Hij is met hersenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 11.00 uur. De fietser reed over Woeste hoefweg in Hoenderloo en wilde twee voor hem rijdende fietsers inhalen. Door onbekende oorzaak raakte hij hierbij in onbalans waardoor er een aanrijding ontstond met een tegemoetkomende bestelbus. De 21-jarige Poolse bestuurder van de bestelbus raakte door het ongeval van de weg en kwam tegen een naastgelegen haag tot stilstand. De fietser raakte gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.