Stadion Concordia

BRUMMEN – De grote zaal van Concordia was zaterdagmiddag vol met aanhangers van het Nederlands voetbalelftal. Zowel aan de buiten- als binnenzijde is het Brummense café-restaurant versierd met oranje, rood, wit en blauw en heeft het de uitstraling van een centraal verzamelpunt voor de verstokte supportersschare van Oranje. Eigenaar Harry Timmer heeft voor het podium een groot scherm laten plaatsen, waardoor het verloop van de wedstrijd goed te volgen is voor de enkele honderden aanwezigen, die staande of hangende aan een tafel blijk geven van groot enthousiasme. Voor aanvang van het duel tussen het Nederlands elftal en Japan heerst een uitzinnige stemming, want iedereen is ervan overtuigd dat Oranje met de winst van het veld afstapt – foto Luuk te Kampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.