Home / Bronkhorst / Stadion Concordia

Stadion Concordia

BRUMMEN – De grote zaal van Concordia was zaterdagmiddag vol met aanhangers van het Nederlands voetbalelftal. Zowel aan de buiten- als binnenzijde is het Brummense café-restaurant versierd met oranje, rood, wit en blauw en heeft het de uitstraling van een centraal verzamelpunt voor de verstokte supportersschare van Oranje. Eigenaar Harry Timmer heeft voor het podium een groot scherm laten plaatsen, waardoor het verloop van de wedstrijd goed te volgen is voor de enkele honderden aanwezigen, die staande of hangende aan een tafel blijk geven van groot enthousiasme. Voor aanvang van het duel tussen het Nederlands elftal en Japan heerst een uitzinnige stemming, want iedereen is ervan overtuigd dat Oranje met de winst van het veld afstapt – foto Luuk te Kampe

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.