Jan de Winkel blijft Brummen trouw

BRUMMEN – Het Brummense landbouwmechanisatie- en constructiebedrijf Jan de Winkel blijft nog zeker twee jaar de hoofdsponsor van voetbalvereniging Sportclub Brummen. Donderdagavond werd in de overeenkomst getekend, die loopt tot en met het voetbalseizoen 2011/2012. De bedrijfsnaam van Jan de Winkel zal de komende competities prijken op het voetbalshirt van het eerste elftal van de club en van het damesseniorenteam. Sportclub Brummenvoorzitter Jan Arend Teunissen maakte in een korte toespraak duidelijk, dat het voor een vereniging erg belangrijk is om over sponsors te kunnen beschikken. “Wij zijn bijzonder blij met de firma Jan de Winkel als hoofdsponsor”, zo liet hij weten. De preses bedankte Jan en Jeanet de Winkel voor de bereidwilligheid om de naam van hun bedrijf nog eens twee seizoenen aan de club te verbinden.
In het logo van Jan de Winkel bv zijn drie grassprieten te zien, die groei en beweging van het landbouwmechanisatie- en constructiebedrijf symboliseren. Groei en beweging zijn zeker zaken die op het bedrijf van toepassing zijn, want Jan de Winkel beschikt momenteel over vier vestigingen (Brummen, Hengelo (G.), Goor en Enschede) waar ruim 50 medewerkers actief zijn – foto Luuk te Kampe
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.