Home / Velp / Gevarieerd werkbezoek Velp Zuid

Gevarieerd werkbezoek Velp Zuid

VELP – Vijftien mensen van de gemeenten Rheden en Rozendaal brachten 16 juni een bezoek aan Sociaal Cultureel Centrum De Poort in Velp Zuid. Carion en de bibliotheek Veluwezoom lieten de wethouders, radsleden en ambtenaren kennismaken met activiteiten die in Velp Zuid worden georganiseerd.

Een van de aanwezigen merkte op dat hij nooit geweten had dat er zo’n gevarieerd aanbod was van mogelijkheden in De poort waarbij zoveel vrijwilligers actief zijn. De politiek en de ambtenaren gingen in gesprek met de kinderen die in De Poort bij het Second House komen en met de jongeren van The Maxx. Ook is kinderdagverblijf Dol-Fijn bezocht. Het smartlappenkoor lessel dat wekelijks oefent in De poort zong een aantal liederen. Het maatschappelijk werk liet zien hoe de Video Hometraining ouders weer positief in de opvoeding van hun kinderen kunnen gaan staan. De bezoekers luisterden naar een presentatie van Carion en de bibliotheek over hun werk en visie.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.