Home / Velp / Fancy Fair voor Zuid-Afrika

Fancy Fair voor Zuid-Afrika

VELP – De ouderraad en het team van de Daltonschool Prins Bernhard Velp hebben 12 juni een Fancy Fair gehouden die in het teken stond van Oranje en Zuid-Afrika. Het WK is ook in Zuid-Afrika een groot feest, maar omdat de scholen dicht zijn tot de finale op 11 juli, zijn miljoenen kinderen een maand lang aan hun lot overgeleverd. De school is vaak de enige plek waar zij opvang en gezond eten krijgen.
Het doel van de Fancy Fair was om een mooie opbrengst te genereren voor het Nelson Mandela Kinderfonds. Zij bouwen aan een droom: een eerlijke kans voor alle kinderen in Zuid-Afrika. Het is een gezellige dag geworden. Er was veel te snoepen en er waren leuke spelletjes te doen. De prijsjes bij het Rad van Fortuin werden massaal beschikbaar gesteld door de Velpse middenstand en de plantjes van de plantjesmarkt door tuincentrum Van Reine. In totaal is er een bedrag van 750 euro ingezameld.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.