Home / Spankeren / Insluipers op de vlucht opgepakt

Insluipers op de vlucht opgepakt

SPANKEREN – De politie heeft woensdagavond op de A12 bij Arnhem drie mannen opgepakt, die ervan verdacht worden betrokken te zijn geweest bij een insluiping in een bedrijf in Spankeren. Het gaat om twee mannen uit Zwaanshoek van 21 en 23 jaar en een 29-jarige Zaandammer.

Een medewerker van een bedrijf aan de Edyweg in Spankeren overliep drie mannen in het gebouw die daar niet thuishoorden. De drie sloegen na ontdekking in een auto op de vlucht. De getuige noteerde het kenteken en waarschuwde de politie. De zag de bewuste auto even later over de A12 richting Utrecht rijden. De wagen werd tot staan gebracht en de drie inzittenden aangehouden. Ze zijn voor nader onderzoek ingesloten. Het is nog niet bekend of er door het trio iets buit gemaakt is.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.