Home / Rheden / Geslaagd Brasserie Hugo’s open jeugdtoernooi

Geslaagd Brasserie Hugo’s open jeugdtoernooi

RHEDEN – Vol trots en met goede gevoelens kijkt de wedstrijdleiding van het Brasserie Hugo’s open jeugd toernooi terug op een bijzonder geslaagde tennisweek. Tussen 7 en 13 juli werd op het tennispark van RTC De Laak in Rheden het jaarlijks terugkerende jeugdtoernooi gehouden. Er deden 170 spelers mee die samen in totaal 221 partijen voorschotelden. Na afloop was de prijsuitreiking en een gigantische verloting. Lisanne Bartels won de gloednieuwe 26 inch LCD Tv, gesponsord door E-Care Duiven. De overige prijzen werden beschikbaar gesteld door Brasserie Hugo’s, E-Care en Veldman Sport. Dankzij Jan van Anholt, eigenaar Brasserie Hugo’s , kregen alle 170 kinderen een geborduurd handdoekje en was er voor iedereen een mooie prijs op de finaledag.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.