Zo, dus jij gaat studeren…

REGIO – We zitten weer midden in de periode dat veel middelbare scholieren hun examen hebben gedaan en hun diploma ontvangen. Vervolgens moet een aantal van hen een keuze maken voor een vervolg studie; niet makkelijk.

Enige weken geleden is het boekje Zo, dus jij gaat studeren, geschreven door Michiel Spanjer uit Dieren, uitgekomen. Het is een vrolijk en onderhoudend boekje geworden waarin met een vette knipoog allerlei adviezen worden gegeven aan scholieren van de middelbare school die het snode plan hebben te gaan studeren.
Spanjer is docent aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en ziet dat niet alle studenten met glans de overstap van middelbaar naar hoger onderwijs maken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.