Home / Regio / College van Bestuur kiest weer voor Modder als voorzitter

College van Bestuur kiest weer voor Modder als voorzitter

REGIO- Het College van Bestuur van de Stadsregio Arnhem Nijmegen, waar de gemeenten Rheden, Rozendaal en Doesburg onder vallen, stelt de Stadsregioraad voor om tijdens haar vergadering op 24 juni de heer Modder vanaf 16 september 2010 her te benoemen als voorzitter van de stadsregio. Een door de stadsregioraad ingestelde vertrouwenscommissie heeft hierover een positief advies uitgebracht. Wanneer de stadsregioraad het besluit overneemt, zal de heer Modder wederom voor vier jaar de voorzittershamer van de regio hanteren.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.