Home / Doesburg / Finale Straattennistoernooi

Finale Straattennistoernooi

DOESBURG – Op woensdag 30 juni wordt de finale gespeeld van het Straattennistoernooi in Doesburg. Zes Gelderse gemeenten doen aan het toernooi mee. De jongens en meiden van de Doesburgse basisscholen hebben de afgelopen weken les gehad van leraar Sjaak Buiting. Daarna zijn er voorronden gehouden op het plein van 0313. De winnaars van deze rondes treden woensdag aan in de finale in Arnhem. Er wordt gespeeld in twee leeftijdsklassen: negen en tien jaar en elf en twaalf jaar.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.